Florin Marin: Nu am primit timp de cinci luni banii de la Universitatea Craiova

Florin Marin, fostul director tehnic de la Universitatea Craiova, spune că Adrian Mititelu are o restanţă de cinci luni la întreg staful lui Victor Piţurcă, plus alţi bani pentru contribuţia la cumpărarea lui Răzvan Stanca şi Dorel Stoica de la Steaua.

24 afișări
Imaginea articolului Florin Marin: Nu am primit timp de cinci luni banii de la Universitatea Craiova

Florin Marin: Nu am primit timp de cinci luni banii de la Universitatea Craiova (Imagine: Mediafax Foto)

"Noi nu am primit timp de cinci luni banii de la Universitatea Craiova, de la Adrian Mititelu. Ba mai mult în contul banilor care trebuia să-i luăm de la Steaua pe cele două luni şi jumătate în care am lucrat, i-am adus pe Stanca şi Stoica. Nici până acum nu am primit acei bani. Acum am înţeles că domnul Mititelu spune că noi am lipsit nemotivat în vacanţa de sărbători. Să ştie domnul Mititelu că noi am muncit în această perioadă", a declarat Florin Marin.

Florin Marin spune că atunci când Piţurcă a decis să se plece de la Steaua, Becali a încercat să-i oprească pe toţi colaboratorii tehnicianului: "După acel meci de la Braşov, domnul Becali ne-a contactat pe fiecare în parte colaboratorii lui Victor Piţurcă pentru a ne propune să rămânem la Steaua. Domnul Piţurcă a spus că noi decidem, nu se va supăra pe noi dacă vom rămâne, chiar dacă el ne-a adus acolo, însă nici unu nu a vrut să lucreze fără Victor. Vă daţi seama la Steaua eram buni şi la Craiova nu", a spus Florin Marin la o televiziune locală din Craiova.

Pe de altă parte, după Alexandru Piţurcă, care şi-a reziliat contractul sâmbătă cu Universitatea, un alt jucător va pleca în zilele următoare. Julius Wobay va ajunge cel mai probabil la echipa pregătită de Mircea Rednic, Khazar Lankaran, pentru o sumă de aproximativ 250 de mii de euro. Cele două părţi au bătut deja palma urmând acum ca azerii de la Lankaran să se înţeleagă şi cu jucătorul. Wobay va părăsi astfel Craiova şi din cauza problemelor care le avea cu viza.

Aduşi de Victor Piţurcă, Stanca şi Stoica au fost chemaţi la discuţi de Adrian Mititelu pentru a clarifica situaţia contractuală. Stoica însă nu a răspuns apelului şi nu s-a prezentat la discuţii. În schimb, Stanca, deşi a primit acceptul că poate pleca gratis, deocamdată a acceptat să meargă la echipa a doua pentru că nu poate semna cu un alt club, deoarece a avut deja două angajamente în acest sezon. Cât despre situaţia bulgarilor Iliev şi Gargorov, aceştia au avut mai multe discuţii cu noua conducere, aceştia spunând că cel puţin în cazul lui Iliev şansele de a rămâne au mai crescut.

Un alt jucător care ar putea părăsi Craiova este Mihai Dina, cel care în trecut a avut mai multe conflicte cu antrenorul Napoli. Ultima dată cei doi s-au contrat la sfârşitul meciului din sezonul trecut când Universitatea a bătut Astra prin reuşita lui Dina. Acesta i-a dedicat ironic golul lui Napoli, în timp ce tehnicianul italian a spus că Dina este un "ţărănuş".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici