Florin Prunea: A câştigat echipa care a crezut până în final în şansa ei

Preşedintele executiv al clubului CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Petrolul Ploieşti, scor 1-0, că a câştigat echipa care a crezut până în final în şansa ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"După joc şi după numărul de ocazii avute mă aşteptam să câştigăm. Astăzi a câştigat echipa care a crezut până în final în şansa ei. Golul a fost unul perfect valabil, iar arbitrajul lui Găman unul foarte bun în care a lăsat jocul liber şi probabil de aceea au fost proteste de ambele părţi. Dacă noi am fi reuşit să înscriem în prima repriză la ocazia lui Golubovici cred că am fi câştigat mult mai uşor astăzi. Suntem pe locul doi, dar trebuie să continuăm să muncim pentru că mai este mult de jucat. Săptămâna viitoare ar trebui să vină Onduku, suntem în discuţii şi cu alţi jucători şi rămâne să vedem dacă ne putem întări", a spus Prunea.

Fostul antrenor al echipei CSMS Iaşi, Ionuţ Popa, consideră că Liga I este mai slabă decât în sezoanele precedente: "O atmosferă foarte frumoasă la Iaşi, aşa cum o ştiam şi de care îmi era dor. Ştiam că suporterii de aici mă iubesc şi mă simt mai bine la Iaşi decât acasă la Arad. Meciul a fost unul slab, cu o victorie norocoasă a gazdelor şi cred că, cu puţin noroc, CSMS poate intra în play-off. Se vede clar că Liga I este mult mai slabă decât în anii precedenţi, Steaua nu e în stare să bată acasă, Dinamo nu mai are echipa din anii trecuţi, la Astra şi la CFR sunt destule probleme, iar Petrolul a arătat cât poate juca în această seară. E greu de spus cine va ieşi campioană anul acesta, poate chiar CSMS Iaşi".

Echipa CSMS Iaşi a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a III-a a Ligii I.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Golubovici, în minutul 86, care a reluat balonul în poartă cu capul după o ieşire greşită a lui Pecanha.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici