Florin Prunea: Dacă FRF nu va lua punctele Rapidului, toate echipele vor fi dezafiliate

Florin Prunea, preşedintele clubului CSMS Iaşi, avertizează Rapidul să nu se bucure încă pentru promovarea în primul eşalon, pentru că FRF ar trebui să pună în executare decizia luată de FIFA, de depunctare cu şase puncte a formaţiei antrenate de Dan Alexa.

685 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: Dacă FRF nu va lua punctele Rapidului, toate echipele vor fi dezafiliate

Florin Prunea: Dacă FRF nu va lua punctele Rapidului, toate echipele vor fi dezafiliate (Imagine: Silviu Matei/ Arhiva Mediafax Foto)

Clubul Rapid a primit o depunctare de şase puncte din partea FIFA, după ce fotbalistul Rhema Obed a câştigat procesul împotriva clubului giuleştean, care trebuie să-i plătească 57.000 de euro. Oficialii Rapidului au declarat că au achitat această sumă, însă preşedintele lui CSMS Iaşi, Florin Prunea, a spus că Federaţia Română de Fotbal trebuia să pună imediat în aplicare decizia forului internaţional, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

"Mi-aş dori că Rapidul să promoveze, pentru că merită. Ar fi păcat să fie depunctată. Pe de altă parte, regulamentele sunt foarte clare, documentele venite de la FIFA obligă Federaţia Română de Fotbal să ia punctele şi sunt curios ce va fi. Sper să nu fie depunctaţi, dar va fi destul de dificil. FIFA nu prea face paşi înapoi când ia o decizie. Dacă FRF nu va pune în executare decizia, toate echipele vor fi dezafiliate şi nu vor participa la nicio competiţie organizată de FIFA. Nu se joacă nimeni cu aceste chestiuni", a spus Prunea la Dolce Sport.

Rapid Bucureşti a obţinut matematic promovarea în prima ligă, după victoria, scor 3-1, pe teren propriu, cu Academica Clinceni.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici