Răzvan Burleanu: Pompiliu Popescu, una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism în FRF

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a folosit cuvinte dure la adresa fostului medic al echipei naţionale, Pompiliu Popescu. Duminică, Pompiliu Popescu anunţase, printr-un comunicat trimis agenţiei MEDIAFAX, că îl va acţiona în judecată pe preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

954 afișări
Imaginea articolului Răzvan Burleanu: Pompiliu Popescu, una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism în FRF

Dispută în lumea fotbalului. Răzvan Burleanu: Pompiliu Popescu, una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism în FRF (Imagine: Razvan Lupica/ Arhiva Mediafax Foto)

Disputa dintre preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi fostul medic al echipei naţionale a României continuă. Dat afară de la echipa naţională după 25 de ani, Pompiliu Popescu anunţase, duminică, printr-un comunicat trimis ageţiei MEDIAFAX, că îl va acţiona în justiţie pe Răzvan Burleanu. Luni, preşedintele FRF a avut declaraţii dure la adresa fostului medic al echipei naţionale a României.

”Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră, dacă aţi avea o problemă, să mergeţi la un medic, aţi merge la un medic care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Nu este suficient să fi lucrat acum 100 de ani într-un loc ca să mai continui. Decizia era oarecum luată la finalul anului trecut, dar am zis să mai aşteptăm. Dar am văzut în cantonamentul de la meciurile cu Lituania şi Spania ce înseamnă nervozitatea echipei naţionale, astfel încât prezenţa sa ar fi fost un minus pentru echipa naţională. Şi nu poţi să te duci la un război, aşa cum este Campionatul European, cu oameni care nu-ţi aduc o valoare adăugată. Era una dintre ultimele relicve de corupţie şi amatorism la nivel de federaţie", a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, citat de DigiSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici