Florin Prunea: E o prostie să-l pierdem pe Golubovici pentru că nu joacă la echipa naţională

Preşedintele executiv al CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat că nu înţelege decizia Comitetului Executiv al FRF de a limita numărul de extracomunitari din loturile grupărilor din Liga I, din sezonul următor, şi introducerea obligativităţii ca aceştia să aibă cel puţin trei selecţii la naţionale.

4 afișări

"Chiar nu înţeleg această decizie a federaţiei. E o prostie să-l pierdem pe Golubovici pentru că nu joacă la echipa naţională! Noi avem contract cu Golubovici până în vară şi nu mai putem prelungi înţelegerea din cauza acestei decizii. E normal să pierdem un asemenea jucător?! Eu am susţinut tot timpul că avem nevoie ca fotbaliştii români să joace cât mai mulţi, dar când ai jucători străini, precum Golubovici, de calitate, ce facem cu ei, îi gonim?", a spus Florin Prunea, luni, după meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-0, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Oficialul formaţiei ieşene a mai precizat că lupta pentru rămânerea în Liga I continuă: "Noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru că de acum vom fi băgaţi în seamă de toată lumea şi trataţi altfel.
Urmează un meci extrem de dificil, pe terenul celei mai bune echipe din România (n.r. - cu ASA Târgu Mureş). Au cel mai bun antrenor din România, Liviu Ciobotariu, pe care îl ştiu foarte bine, pentru că l-am avut şi la Iaşi ca antrenor. Va fi foarte dificil, dar noi mergem să luptăm pentru fiecare punct".

Echipa CSMS Iaşi a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XXIII-a a Ligii I şi a rămas neînvinsă în returul actualei ediţii de campionat. Golurile au fost marcate de Mihalache '38 şi Golubovici '56.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici