Florin Prunea: La Dinamo, trebuie schimbat totul la copii şi juniori, dar bugetul nu ne permite

Dinamo este una dintre cele mai bune echipe în campionatul sub 19 ani, dar Florin Prunea afirmă că, în continuare, sunt probleme în ceea ce priveşte infrastructura şi modul în care este organizat totul la categoriile mici de vârstă.

81 afișări
Imaginea articolului Florin Prunea: La Dinamo, trebuie schimbat totul la copii şi juniori, dar bugetul nu ne permite

Florin Prunea: La Dinamo, trebuie schimbat totul la copii şi juniori, dar bugetul nu ne permite

Mai exact, deficienţele apar încă de la centrele de copii şi juniori. Oficialul bucureştenilor apreciază că fără investiţii importante situaţia nu se va regla, dar recunoaşte că Dinamo nu îşi poate permite în momentul de faţă acest lucru. Bugetul clubului e unul limitat. ”Trebuie schimbat totul din temelii, începând cu infrastructura! Eu, când eram junior, aveam un teren bun, aveam echipament şi primeam şi câte o ciocolată. Abia aşteptam s-o iau! Acum trebuie schimbat totul, dar bugetul nu ne permite.

Nu avem bani! Trebuie o investiţie majoră acolo, pentru că asta e viitorul. Acum nu ne putem bate cu Gică Hagi şi cu academia lui. Acolo, la juniori, se fac transferuri pe bani”, a declarat Florin Prunea la Radio Dinamo 1948. La momentul actual, echipa mare a lui Dinamo are în lot 5 jucători formaţi la academia proprie, Ştefan Fara, Ricardo Grigore, Andreas Mihaiu, Robert Moldoveanu şi Mihai Neicuţescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici