Florin Stângă: CFR a fost cea mai bună echipă cu care am jucat până acum

Jucătorul formaţiei Pandurii, Florin Stângă, care a înscris de două ori în meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, a declarat că echipa din Târgu Jiu a obţinut o victorie în faţa celui mai greu adversar întâlnit până acum în acest sezon de Liga I.

17 afișări
Imaginea articolului Florin Stângă: CFR a fost cea mai bună echipă cu care am jucat până acum

Florin Stângă: CFR a fost cea mai bună echipă cu care am jucat până acum (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

"Cred că dorinţa de a demonstra că putem să învingem campioana şi să arătăm tuturor că suntem jucători buni, că putem să jucăm şi noi în prima ligă, a contat mult. Am avut o mai bună organizare a meciului şi cred că am jucat cu foarte multă determinare. Nu am fost deloc complexaţi în faţa CFR-ului, de obicei când jucăm cu echipele mai bine cotate ne mobilizăm mult mai bine şi reuşim meciuri bune. Aşa s-a întâmplat şi cu Vasluiul şi cu Rapid sau Dinamo. Eu am simţit chiar că a fost cea mai bună echipă cu care am jucat până acum, cel puţin la începutul reprizei a doua chiar ne-au dominat şi au demonstrat că sunt echipă de Liga Campionilor. Dar credeam cu toţii că putem învinge. Anul trecut i-am învins chiar la ei acasă când nu-i bătuse nimeni acolo, de ce să nu fi crezut şi acum că putem?", a precizat Stângă.

Mijlocaşul formaţiei din Târgu Jiu consideră că prin aceste două goluri marcate împotriva echipei clujene s-a spart ghinionul pe care l-a avut în acest sezon, după o perioadă în care a fost afectat doar de nereuşite. "Sincer, speram să mai înscriu şi eu odată şi odată, dar nu mă aşteptam să se întâmple tocmai la acest meci, evoluam totuşi cu echipa campioană, care joacă în Liga Campionilor. Dar sunt fericit că am reuşit să înscriu şi chiar de două ori. Am avut o perioadă în care mi-am creat ocazii dar n-am mai reuşit să înscriu. Asta a fost cea mai mare problemă pentru că eu cred că şi campionatul trecut şi anul acesta am făcut jocuri bune. Dar n-am reuşit şi am tot ratat şi astea m-au afectat tot timpul. Eu am avut poate cele mai mari ocazii ratate dintre toţi colegii dar m-am răzbunat acum. Pot spune că sunt importante golurile pentru că ne-au adus trei puncte dar cel mai important gol rămâne primul pe care l-am înscris în Liga I", a completat Stângă.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a dispus, vineri, pe teren propriu, scor 2-1 (2-0), de campioana României CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici