FOCUS: Echipa naţională de tineret a României joacă în premieră cu selecţionata Serbiei

Echipa naţională de tineret a României a mai evoluat cu selecţionatele ţărilor din fosta Iugoslavie însă partida amicală de miercuri, cu Serbia, care se va disputa la Kragujevac, reprezintă o premieră pentru formaţia pregătită de Emil Săndoi.

118 afișări

Naţionala de tineret a României a disputat cu reprezentativa fostei Iugoslavii 6 partide, însă meciul amical cu echipa naţională a Serbiei este o premieră.

Palmaresul echipei naţionale de tineret a României în meciurile cu selecţionata Iugoslaviei: 6 2 1 3 6-8

Palmaresul echipei naţionale de tineret a României: 287 122 67 98 395-325

Palmaresul echipei naţionale de tineret a României în meciurile disputate în deplasare: 135 38 29 68 140-196

Palmaresul echipei naţionale de tineret a României în meciurile în care selecţioner a fost Emil Săndoi: 22 11 8 3 31-18

Mijlocaşul dinamovist Gabriel Torje este jucătorul cu cele mai multe partide disputate la echipa naţională de tineret, 13, urmat de Eric Bicfalvi, cu 11 jocuri, şi Liviu Ganea, cu 8.

Pentru meciul amical cu Serbia, Emil Săndoi, are la dispoziţie următorii 20 de jucători: Cezar Lungu (FC Steaua Bucureşti) şi Silviu Lung (Universitatea Craiova) - portari, Alexandru Măţel (Farul Constanţa), Valerică Găman, Ştefan Bărboianu (Universitatea Craiova), Andrei Cordoş (Universitatea Cluj), Silviu Ilie (Oţelul Galaţi), Cătălin Păun (Gloria Bistriţa) - fundaşi, Gabriel Torje (Dinamo Bucureşti), Adrian Stoian (AS Roma), Andrei Ionescu, Eric Bicfalvi (Steaua Bucureşti), Laurenţiu Iorga (Oţelul Galaţi), Constantin Gângioveanu (Universitatea Craiova), Paul Pârvulescu (Gaz Metan Mediaş), Cătălin Doman (FC Argeş) - mijlocaşi, Raul Rusescu (Unirea Urziceni), Liviu Ganea (CS Otopeni), Mihai Costea (Universitatea Craiova) şi Ionuţ Dobroiu (Rapid Bucureşti) - atacanţi.

Partida amicală dintre selecţionata Serbiei şi României, se va disputa, miercuri, de la ora 16.30, la Kragujevac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici