Forlan: Românii mai au mult de muncă până să ajungă la CM

Fotbalistul uruguayan Diego Forlan a declarat, miercuri, după remiza din amicalul cu România, scor 1-1, că echipa antrenată de Oscar Washington Tabarez ar fi trebuit în principiu să învingă şi că românii mai au mult de muncă până să ajungă la Cupa Mondială.

407 afișări
Imaginea articolului Forlan: Românii mai au mult de muncă până să ajungă la CM

Forlan: Românii mai au mult de muncă până să ajungă la CM (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"În principiu am fi meritat să câştigăm, având în vedere ocaziile din prima repriză. Îmi pare rău că Chivu nu a putut juca, dar are motivele lui. Românii mai au mult de muncă până să ajungă la mondiale", a spus Forlan.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu reprezentativa Uruguayului, campioana la zi a Americii de Sud, într-un meci amical disputat pe Arena Naţională.

Uruguayenii au deschis scorul prin Cavani, în minutul 2, "tricolorii" reuşind egalarea prin Bogdan Stancu, în minutul 50.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici