Formula 1 a anunţat data desfăşurării primei ediţii din 2022 a Marele Premiu de la Miami

  • Formula 1 a anunţat joi că ediţia inaugurală a Marelui Premiu de la Miami va avea loc în perioada 6-8 mai 2022.
  • Proaspăt rebotezatul Autodromul Internaţional din Miami are 5,41 km şi va găzdui Marele Premiu din Miami pentru prima, dată din 1959.
265 afișări
Imaginea articolului Formula 1 a anunţat data desfăşurării primei ediţii din 2022 a Marele Premiu de la Miami

„Am muncit din greu pentru a crea un circuit cu curse excelente şi un loc de desfăşurare cu experienţe de neegalat pentru fani", a declarat Tom Garfinkel, Managing Partner al Miami Grand Prix. "A existat un entuziasm şi o anticipare extraordinară pentru acest eveniment şi suntem bucuroşi să putem anunţa data, astfel încât oamenii să poată începe să îşi facă planuri pentru el."

Directorul general al Miami Grand Prix, Richard Cregan, a declarat la rândul său, citat de formula1.com: "Nu am nicio îndoială că comunitatea Formula 1 şi fanii sportului din întreaga lume vor fi uimiţi de ceea ce vor vedea în luna mai a anului viitor.

Construcţia circuitului avansează conform aşteptărilor, iar acum că avem data confirmată cu Formula 1, putem să continuăm rapid cu dezvăluirea mai multor detalii ale experienţei de care ne vom bucura la marginea circuitului, ceea ce va face din acest eveniment o cursă cu adevărat remarcabilă în calendar.

Această locaţie este deja bine cunoscută pentru crearea unor experienţe de neuitat pentru evenimente precum Super Bowl şi Miami Open. Aşteptăm cu nerăbdare să îmbrăţişăm o ocazie sportivă globală cu totul nouă."

Noul circuit, amenajat în campusul Hard Rock Stadium din oraş, promite să ofere ina din cele mai palpitante curse din circuit, în luna mai a anului viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici