Formula 1: Christian Horner, de mână cu soţia după ce a scăpat de acuzaţiile de comportament inadecvat

Christian Horner şi soţia sa, Geri Halliwell, au intrat sâmbătă în paddock-ul Marelui Premiu al Bahrainului de mână, într-o demonstraţie publică de unitate, după ce şeful echipei de Formula 1 Red Bull a fost exonerat de acuzaţiile de comportament inadecvat faţă de o angajată, relatează Reuters.

480 afișări
Imaginea articolului Formula 1: Christian Horner, de mână cu soţia după ce a scăpat de acuzaţiile de comportament inadecvat

Christian Horner, de mână cu soţia sa, Geri Halliwell. Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

Horner, în vârstă de 50 de ani, şi fosta cântăreaţă a trupei Spice Girls, Halliwell, păreau liniştiţi în timp ce se îndreptau spre zona de ospitalitate a Red Bull, unde s-au amestecat cu invitaţii VIP în faţa fotografilor şi a camerelor de televiziune.

Apariţia lor împreună la cursa de deschidere a sezonului a avut loc după ce presa din F1 şi figuri cheie din paddock au primit joi un e-mail anonim care conţinea un link către presupusele dovezi prezentate în cadrul anchetei.

Printre destinatari se numărau directorul general al Formulei 1, Stefano Domenicali, precum şi şefii echipelor rivale.

O anchetă efectuată de un avocat independent pentru compania-mamă austriacă a echipei Red Bull l-a absolvit miercuri pe Horner de acuzaţii.

Joi, după ce Horner a fost exonerat, dar înainte ca e-mailul să fie trimis, şefii echipelor Mercedes şi McLaren, Toto Wolff şi Zak Brown, au cerut organismului de conducere al Formulei 1 să facă presiuni asupra Red Bull pentru o mai mare transparenţă în ceea ce priveşte ancheta.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici