Formula 1. Max Verstappen a fost declarat câştigătorul Marelui Premiu al Belgiei

Max Verstappen (Red Bull) a fost declarat câştigătorul Marelui Premiu de Formula 1 al Belgiei, după două ture în spatele maşinii de siguranţă, relatează Reuters.

602 afișări
Imaginea articolului Formula 1. Max Verstappen a fost declarat câştigătorul Marelui Premiu al Belgiei

FOTO: Twitter

Ploaia abundentă a împiedicat cursa pe pista Spa-Francorchamps. Startul a fost întârziat cu o jumătate de oră înainte de două încercări de a începe cursa - cu un decalaj de aproape trei ore între ele.

Dar condiţiile au fost considerate prea periculoase, iar steagul roşu a fost arborat după două ture şi jumătate efectuate în spatele maşinii de siguranţă.

Prin urmare, rezultatul a fost declarat din ordinea de pe grila de start, cu Verstappen în faţa lui George Russell (Williams) şi a lui Lewis Hamilton (Mercedes).

Două ture au fost suficiente pentru a acorda jumătate de punct, conform regulamentului, aşa că Verstappen (199,5 puncte) a redus avantajul lui Hamilton (202,5 puncte) la trei puncte. Russell a obţinut primul său şoc pe podium.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici