Fost fotbalist din Premier League, mort la 35 de ani

  • Fotbalistul Peter Whittingham a încetat din viaţă la vârsta de 35 de ani
  • El a jucat la Cardiff şi Aston Villa
  • Whittingham era în comă de 12 zile
4131 afișări
Imaginea articolului Fost fotbalist din Premier League, mort la 35 de ani

BREAKING NEWS: Fost fotbalist din Premier League, mort la 35 de ani

Peter Whittingham, fost fotbalist la Aston Villa şi Cardiff City, cu prezenţe în Premier League, a încetat din viaţă la vârsta de 35 de ani. Potrivit The Guardian, Whittingham a suferit o lovitură puternică la cap pe data de 7 martie, într-un pub din Ţara Galilor.
 
Fost internaţional englez de tineret, el a jucat de peste 450 de ori pentru Cardiff, Aston Villa şi Blackburn Rovers.
 
"Simţim o durere nemăsurată, dar trebuie să vă anunţăm de trecerea în nefiinţă a lui Peter Whittingham, la vârsta de 35 de ani", a notat Cardiff City într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici