Fostul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, devine marţi cetăţean de onoare al judeţului Cluj

  • Fostul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, va primi marţi titlul de cetăţean de onoare al judeţului Cluj, în cadrul unei ceremonii organizate de Consiliul Judeţean.
701 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, devine marţi cetăţean de onoare al judeţului Cluj

Fostul antrenor al CFR Cluj, Dan Petrescu, devine marţi cetăţean de onoare al judeţului Cluj

Potrivit Consiliului Judeţean Cluj, ceremonia de acordare a titlului de cetăţean de onoare va avea loc cu respectarea restricţiilor impuse de epidemia de Covid.

„Întrucât situaţia epidemiologică impune restricţii referitoare la întrunirile publice, ceremonia se va desfăşura cu limitarea numărului de participanţi şi cu respectarea tuturor normelor de distanţare socială”, a transmis CJ Cluj.

Ceremonia va putea fi urmărită online pe pagina oficială de Facebook a Consiliului Judeţean Cluj.

Dan Petrescu a anunţat la începutul săptămânii trecute că şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu CFR Cluj. Decizia a fost luată după de duminică seara campioana României a fost eliminată de Poli Iaşi din Cupa României.

Acesta a antrenat în ultimii trei ani echipa şi a anunţat că în acest moment are nevoie de o minivacanţă.

„Plec cu capul sus de la Cluj, sunt mulţumit de ce am realizat şi într-o zi spre să mă întorc să antrenez, de ce nu. În viaţa de antrenorat încă sunt tânăr”, a mai spus Petrescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici