Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, are o nouă pasiune: lecţii de tenis online

Fostul antrenor de tenis al Simonei Halep, Darren Cahill, nu a renunţat la sportul alb. Deşi a preferat să nu mai meargă în turnee şi să rămână aproape de familia sa, australianul cochetează în continuare cu tenisul.

1187 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, are o nouă pasiune: lecţii de tenis online

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, oferă lecţii de tenis online

Pe lângă postul de analist de la ESPN, unde lucrează din 2007, Cahill este partener de afaceri cu fostul antrenor Brad Gilbert în proiectul numit "Pro Tennis Coach".

Rolul australianului este de a oferi sportivilor analize ale meciurilor, lecţii video, sfaturi şi chiar posibilitatea de a discuta în timp real pe chat.

Pentru a beneficia de sfaturile lui Cahill, preţul unui abonament este de 9.95 de dolari pe lună sau de 99.50 de dolari pe an.

În afară de Simona Halep, antrenorul Darren Cahill a mai colaborat cu alte două nume mari din tenisul mondial, Lleyton Hewitt şi Andre Agassi.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici