Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Nicolae Ţicu Zamfir, a murit

  • Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Nicolae Ţicu Zamfir, a murit, miercuri, la vârsta de 78 de ani.
  • Numele lui este legat de marile performanţe din trecutul clubului din Bănie.
370 afișări
Imaginea articolului Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Nicolae Ţicu Zamfir, a murit

Sursa foto: Universitatea Craiova

Sportul Doljean anunţă, pe Facebook, că miercuri este o zi tristă „pentru întreaga suflare alb-albastră”, pentru că a decedar Nicolae Ţică Zamfir.

Nicolae Ţică Zamfir avea 78 de ani.

Marile performanţe din trecut ale clubului sunt legate de numele lui Nicolae Zamfir.

„El a fost unul dintre artizanii echipelor care au scris legenda fotbalului craiovean. De altfel, Nicolae Zamfir s-a alăturat proiectului renaşterii Universităţii Craiova în iarna lui 2013, punându-şi priceperea în slujba construirii unui Centru de Juniori puternic. A fost implicat activ în protocolul de colaborare dintre Universitatea din Craiova şi Universitatea Craiova”, potrivit sursei citate.

Fostul mare antrenor a dat lovitura de start la partida din 5 septembrie, dintre Universitatea Craiova şi Farul, terminat cu scorul de 4-3 pentru olteni, potrivit Oltenia TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici