Fostul baschetbalist Dave Bing a devenit primar al oraşului Detroit

Fostul baschetbalist al echipei americane Detroit Pistons, Dave Bing, în vârstă de 65 de ani, a fost ales, marţi, primar al oraşului Detroit, până în luna noiembrie a acestui an, informează AFP.

13 afișări

Dave Bing, în prezent om de afaceri, a candidat din partea Partidului Democrat, la fel ca şi contracandidatul său, Ken Cockrel. Acesta din urmă era primar interimar, după ce fostul primar, Kwame Kilpatrick, a fost condamnat la patru luni de închisoare pentru sperjur.

Fostul baschetbalist va exercita această funcţie doar până în luna noiembrie a acestui an, când se finaliza mandatul lui Kilpatrick, noi alegeri fiind programate pe data de 3 noiembrie.

Bing, care a evoluat 12 sezoane în NBA, a jucat nouă ani la echipa Pistons din Detroit. După cariera sportivă, el a fondat grupul industrial The Bing Group.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici