Fostul baschetbalist Delonte West suferă de o tulburare psihică şi a ajuns om al străzii | VIDEO

Fostul baschetbalist Delonte West (36 de ani), cu peste 10 ani petrecuţi în NBA, are probleme grave de ordin psihic (tulburare bipolară). A rămas sărac, pierzând în câţiva ani zeci de milioane de dolari, iar acum trăieşte pe stradă.

1459 afișări
Imaginea articolului Fostul baschetbalist Delonte West suferă de o tulburare psihică şi a ajuns om al străzii | VIDEO

Fostul baschetbalist Delonte West suferă de o tulburare psihică şi a ajuns om al străzii | VIDEO

În ultimele zile, pe site-urile de sport din SUA au apărut filmuleţe de la mai mulţi fani ai baschetului, care îl arată pe West într-o situaţie foarte dificilă. Pare afectat de problemele pe care le are, nerealizând ce i se întâmplă. Recent, unul dintre foştii lui colegi a vorbit despre situaţie.

”Tot ce putem face este să ne rugăm pentru el şi pentru familia lui şi să sperăm că o să îşi revină. Problemele la nivel psihic sunt destul de frecvente şi apar la multe persoane, dar de care nu ştiu că suferă până când e prea târziu. Nu ştiu exact ce se întâmplă cu Dwest, dar sunt de partea lui şi o să îl ajut cu ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten.

 

 

Dacă ai probleme de acest tip, e nevoie să stai de vorbă cu cineva. Şi când mă refer la cineva, mă refer la doctor/ doctori, nu persoane din familie, pentru că ele nu te pot ajuta concret.” , a declarat Jameer Nelson, citat de Sports Illustrated.

Delonte West a evoluat, în cariera de sportiv, pentru Boston Celtics, Seattle SuperSonics, Cleveland Cavaliers şi Dallas Mavericks. A prins şi două contracte în China, la Fujian Xunxing şi Shanghai Sharks. În peste 10 ani de carieră, a adunat peste 16 milioane de dolari.

În urmă cu câţiva ani a fost depistat cu tulburare bipolară, care apare, potrivit specialiştilor, dintr-o formă de depresie şi momente de stres pe perioadă mai lungă de timp. La acea vreme nu s-a ferit şi a făcut totul public.

Speculaţiile cu privire la faptul că a rămas sărac şi că a ajuns un om al străzii au apărut din 2016.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici