Fostul căpitan al naţionalei Ucrainei a semnat marţi cu CFR Cluj

CFR Cluj a anunţat marţi transferul jucătorului ucrainean Yevhen Konoplyanka, fost component al unor echipe precum Shalke 04 sau Sevilla şi fost căpitan al naţionalei Ucrainei.

547 afișări
Imaginea articolului Fostul căpitan al naţionalei Ucrainei a semnat marţi cu CFR Cluj

Sursa foto: Facebook/Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

„Vă anunţăm, cu entuziasm, că Yevhen Konoplyanka este noul fotbalist al echipei noastre!”, au scris ardelenii pe pagina oficială.

De-a lungul unei cariere impresionante cu 428 de meciuri, Konoplyanka a îmbrăcat tricoul unor cluburi mari din Europa. Mijlocaşul ofensiv şi-a trecut în cont 78 de apariţii şi 13 goluri pentru nemţii de la Schalke 04, dar şi 54 de apariţii şi 9 reuşite pentru Sevilla, echipă alături de care a câştigat, în 2016, trofeul Europa League.

Jucătorul a mai evoluat de 46 de ori la Şahtior Doneţk, formaţie alături de care a câştigat campionatul în Ucraina, dar şi la Dnipro, unde a reuşit să înscrie 45 de goluri în 212 partide.

În Gruia vine după un an şi jumătate petrecut în Polonia, perioadă în care a îmbrăcat tricoul celor de la Cracovia.

Fost căpitan al naţionalei Ucrainei, Yevhen a bifat 87 de selecţii la reprezentativa ţării, pentru care a marcat 21 de goluri şi alături de care a participat la trei ediţii consecutive ale Campionatului European: 2012, 2016 şi 2021.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici