Fostul fotbalist Viorel Turcu a primit 8.000 de euro din partea LPF pentru a-şi cumpăra proteze noi

Fostul fotbalist Viorel Turcu este primul beneficiar al Fondului de Solidaritate înfiinţat de noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, acesta primind suma de 8.000 de euro pentru a-şi achiziţiona proteze noi la ambele picioare, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul Ligii.

172 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Viorel Turcu a primit 8.000 de euro din partea LPF pentru a-şi cumpăra proteze noi

Fostul fotbalist Viorel Turcu a primit 8.000 de euro din partea LPF pentru a-şi cumpăra proteze noi (Imagine: Shutterstock)

Triplu campion al României, cu FC Argeş (1979), Dinamo (1984) şi Steaua (1987), fostul atacant piteştean a fost, luni, la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a ridica banii necesari cumpărării noilor proteze.

Turcu a mai fost ajutat în trecut pentru schimbarea protezelor de conducerea Federaţiei Române de Fotbal precum şi de atacantul piteştean Nicolae Dică.

Adunarea Generală a LPF a aprobat propunerea lui Gino Iorgulescu privind constituirea unui fond de ajutorare a foştilor fotbalişti care se confruntă cu probleme sociale grave, banii provenind din reducerea salariului noului preşedinte şi al secretarului general Justin Ştefan.

Înfiinţarea fondului face parte din strategia adoptată de noua conducere a LPF privind organizarea şi dezvoltarea activităţii fotbalistice profesioniste din România şi se adresează celor care au contribuit de-a lungul timpului la evoluţia fotbalului românesc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici