Fostul manager al ciclistului Bernhard Kohl a fost arestat

Fostul manager al ciclistului austriac Bernhard Kohl, căruia i-a fost retras locul trei ocupat în Turul Franţei, ediţia 2008, după ce a fost depistat pozitiv, a fost arestat în noaptea de luni spre marţi, sub acuzaţia de trafic de substanţe dopante, a anunţat site-ul kurier.at, citat de AFP.

5 afișări

Stefan Matschiner, în vârstă de 34 de ani, a fost suspendat, la data de 27 de martie pentru doi ani, după ce triatlonistei Lisa Hutthaler i s-a interzis să mai concureze în următorii doi ani, deoarece a fost descoperită pozitiv la EPO, în urma unui test doping.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului din Viena, Gerhard Jarosch, a confirmat, marţi, arestarea lui Matschiner, care a revenit după un sejur petrecut în Statele Unite ale Americii, acesta evocând "riscul disimulării probelor şi al infracţiunilor".

Confruntat cu testele, Bernhard Kohl, care a ocupat poziţia a treia în Turul Franţei şi a câştigat tricoul alb cu buline roşii al căţărătorilor, a admis că a foslosit EPO în "Marea Buclă". Totuşi, el a refuzat să facă publice numele celor care i-au oferit substanţa dopantă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici