Fostul portar al lui Chelsea, Petr Cech, a semnat un nou contract cu o echipă de hochei pe gheaţă

Fostul portar al echipei de fotbal Chelsea Londra, Petr Cech, a semnat un contract de jucător cu Oxford City Stars, în calitate de portar pentru campania 2023-24, a anunţat formaţia de hochei pe gheaţă din liga a treia a treia engleză.

273 afișări
Imaginea articolului Fostul portar al lui Chelsea, Petr Cech, a semnat un nou contract cu o echipă de hochei pe gheaţă

Fostul portar al lui Chelsea, Petr Cech, a semnat un nou contract cu o echipă de hochei pe gheaţă

Jucătorul în vârstă de 41 de ani, care a câştigat patru titluri de campion în Premier League, Liga Campionilor şi patru Cupe ale Angliei pentru Chelsea, a jucat anterior la Guildford Phoenix şi Chelmsford Chieftains.

"Este clar că Oxford are ambiţii mari şi sper să îi pot ajuta în acest sens", a declarat Cech, care a practicat acest sport în tinereţe înainte de a trece la fotbal.

"Personal, aştept cu nerăbdare să mă bazez pe experienţa cu Chelmsford Chieftains... din sezonul trecut şi să ajut echipa să atingă noi culmi în sezonul următor", a spus Chech, citat de Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici