Fostul preşedinte al FC Dinamo Vasile Ianul va fi înmormântat sâmbătă, la Iaşi

Fostul conducător al secţiei de fotbal a clubului Dinamo, din perioada 1985-1994, Vasile Ianul, va fi înmormîntat sâmbătă, la Cimitirul Bisericii "Sf. Vasile" din Iaşi.

450 afișări
Imaginea articolului Fostul preşedinte al FC Dinamo Vasile Ianul va fi înmormântat sâmbătă, la Iaşi

Vasile Ianul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Vasile Ianul a murit, miercuri dimineaţă, în Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, unde fusese internat în urmă cu zece zile. Potrivit medicilor ieşeni, Ianul suferea de obezitate, diabet zaharat, probleme cardiace şi renale.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfântul Nicolae din municipiu, pe care Ianul a sprijinit-o în vremea când era preşedinte la clubul Politehnica Iaşi, informează site-ul oficial al grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Vasile Ianul a jucat între anii 1966 şi 1974 la Politehnica Iaşi, iar în perioada 1981-1985 a fost preşedinte al clubului de fotbal din oraş. Ulterior, timp de nouă ani, el a condus gruparea Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici