Fotbal la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorii şi-au aflat potenţialii adversari

  • FIFA a anunţat sâmbătă componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a grupelor pentru turneul olimpic de fotbal de la Tokyo.
  • Tricolorii îşi vor afla adversarii pe 21 aprilie.
1001 afișări
Imaginea articolului Fotbal la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Tricolorii şi-au aflat potenţialii adversari

Sursa foto: Mediafaxfoto

Echipele au fost repartizate în patru urne pe baza unui clasament construit în funcţie de performanţele de la ultimele cinci turnee olimpice de fotbal, motiv pentru care reprezentativa României se află în urna a patra.

Japonia, ţara gazdă, a fost repartizată în prima grupă.

Selecţionerul Mirel Rădoi a ales lista lărgită de 61 de jucători. Conform regulamentului, pentru ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1997.

Lotul final va fi format din 18 jucători, dintre care maximum 3 peste limita de vârstă. În afara acestora vor mai fi 4 jucători pe lista suplimentară, la care se va apela în cazul unor indisponibilităţi.

Turneul olimpic de fotbal începe pe 22 iulie şi se încheie pe 7 august.

Tragerea la sorţi a grupelor turneului olimpic va avea loc pe 21 aprilie, la sediul FIFA de la Zurich.

Conform procedurii, nu va fi posibil ca două echipe din acelaşi continent să fie repartizate în aceeaşi grupă. În aceste condiţii, este clar că selecţionata României va întâlni din urna a doua Mexic sau Honduras.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici