Fotbalist arestat pentru că şi-a bătut iubita. Poliţiştii au găsit-o plină de sânge în apartamentul lor: „A dat-o cu capul de pereţi şi de podea”

Fostul portar al celor de la Paris Saint-Germain, Nicolas Douchez a fost arestat după ce poliţia a descoperit-o pe iubita sa plângând plină de sânge în apartamentul lor.

530 afișări
Imaginea articolului Fotbalist arestat pentru că şi-a bătut iubita. Poliţiştii au găsit-o plină de sânge în apartamentul lor: „A dat-o cu capul de pereţi şi de podea”

Poliţiştii au fost primiţi în apartament de femeia în vârstă de 28 de ani şi l-au găsit pe Douchez „cu ochii larg deschişi, mirosind puternic a alcool”. Oamenii legii l-au dus pe acesta la secţie, iar o femeie ofiţei a rămas să aibă grijă de partenera sa. 

După cum a declarat o sursă pentru Le Parisien, acesta „şi-a măcelărit prietena, a luat-o de păr şi a dat-o cu capul de pereţi şi de podea”. Aceste lucruri puteau fi deduse la o primă vedere din felul în care arăta apartamentul. În încăpere puteau fi observate o oglindă spartă, sertare distruse, un scaun răsturnat, o sticlă spartă şi vase sparte pe podea, cât şi urme de sânge pe pereţi şi pe podea. 

Poliţiştii au ajuns la apartamentul celor doi din Paris în jurul orei 05:30, pentru a investiga incidentul care a început cu o seară în urmă într-un restaurant. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool şi geloziei fără margini a fotbalistului. 

Clubul RC Lens, la care evoluează în prezent Nicolas Douchez, a transmis, într-un comunicat, că a aflat din presă despre arestarea acestuia, însă nu a dorit să facă alte comentarii. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici