Fotbalist condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru viol

Fotbalistul brazilian al echipei Atletico Mineiro, Amantino Mancini, a fost condamnat luni la doi ani şi opt luni de închisoare pentru viol şi vătămare corporală împotriva unei femei pe care a cunoscut-o la o petrecere dată de conaţionalul său Ronaldinho.

173 afișări
Imaginea articolului Fotbalist condamnat la doi ani şi opt luni de închisoare pentru viol

Amantino Mancini (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Violul s-a produs în noaptea de 8 spre 9 decembrie 2010, iar procurorii italieni au cerut iniţial ca fostul jucător al formaţiilor AC Milan, Internazionale Milano şi AS Roma să fie condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare, informează Gazzetta dello Sport.

De asemenea, magistratul Laura Marchiondelli l-a condamnat la zece luni de închisoare pe prietenul lui Mancini, Gerardo Eugenio do Nascimento, pentru complicitate. Acesta a încercat, în zilele de după viol, să o convingă pe victimă să-şi retragă acuzaţiile.

Amantino Mancini, în vârstă de 31 de ani, şi fotomodelul brazilian s-au cunoscut la o petrecere organizată de Ronaldinho într-un local din Milano. Femeia a băut la petrecere, i s-a făcut rău şi a cerut să fie dusă acasă. Mancini s-a oferit să o conducă, dar a dus-o în apartamentul său. În timp ce femeia era inconştientă, acesta a violat-o.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici