Fotbalist de la Ajax Amsterdam arestat pentru încălcarea restricţiilor în pandemie

  • După ce a luat titlul în Olanda, brazilianul David Neres s-a dus acasă, în vacanţă.
  • Atacantul n-a stat potolit, ci a mers noaptea la un party în care erau peste 100 de persoane.
  • În Brazilia, pandemia a impus restricţii drastice după ora 21.00.
86 afișări
Imaginea articolului Fotbalist de la Ajax Amsterdam arestat pentru încălcarea restricţiilor în pandemie

Fotbalist de la Ajax Amsterdam arestat pentru încălcarea restricţiilor în pandemie

Jucătorul echipei Ajax Amsterdam, campion al Olandei în sezonul abia încheiat, a luat parte la o petrecere, în ciuda restricţiilor Covid

Poliţia din São Paulo l-a arestat pe atacntul ”lăncierilor”, David Neres. Acest lucru a fost raportat de ziarul UOL Noticias, preluat de publicaţia ”De Telegraaf”. Atacatorul a fost prins la ora 2.00 în timp ce se afla la o petrecere ilegală în oraşul său natal.

Jucătorul a încălcat astfel restricţiile în vigoare în Brazilia care interzic orice tip de eveniment după ora 21.00. La petrecere, se spune, erau 124 de persoane, majoritatea fără măşti.

Cu toate acestea, Neres nu a fost singurul fotbalist profesionist prezent la eveniment. Autorităţile l-au ”interceptat” şi pe Robert Arboleda, jucătorul São Paulo. Cei doi se alătură listei profesioniştilor din fotbal care au fost găsiţi recent încălcând regulile.

Nu în ultimul rând, în Brazilia, a venit rândul fostului Inter Inter Gabriel Barbosa - cunoscut sub numele de Gabigol - care a fost arestat pentru un episod similar. După ce a fost găsit vinovat, jucătorul brazilian a fost condamnat la plata unei amenzi de aproximativ 17.000 de euro.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici