Fotbalist Utrecht: Neşu era la pământ şi urla, ne spunea că nu se poate mişca şi respira

Fundaşul Jan Wuytens a declarat, miercuri, că alături de coechipierii săi de la FC Utrecht s-a simţit extrem de neajutorat după accidentarea lui Mihai Neşu, care a "rămas întins la pământ şi urla", informează presa olandeză.

435 afișări
Imaginea articolului Fotbalist Utrecht: Neşu era la pământ şi urla, ne spunea că nu se poate mişca şi respira

Fotbalist Utrecht: Neşu era la pământ şi urla, ne spunea că nu se poate mişca şi respira (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"În primele secunde credeam că se va ridica. Însă el a rămas întins la pământ şi urla. Ne spunea că nu se poate mişca şi nu poate respira. A fost îngrozitor. Ne-am simţiti atât de neajutoraţi, Mihai este foarte iubit aici", a declarat fundaşul Jan Wuytens.

"Ne-am dat seama imediat că este vorba de ceva serios. Mihai nu se putea mişca şi voia oxigen. Sunt îngrozit, a fost teribil. După ce Mihai a fost transportat la spital am rămas să ne încurajăm între noi, în special pe Alje, care era devastat", a afirmat, la rândul său, atacantul Dries Mertens.

Antrenorul Ton du Chatinier a precizat că întregul club este alături de român.

"Mihai nu s-a gândit niciun moment, când a plecat de acasă, că i se va întâmpla aşa ceva. La fel ca rutierul din Turul Italiei (n.r. - belgianul Wouter Weylandt, decedat luni) el nu a luat niciun moment în considerare că i s-ar putea întâmpla aşa ceva. Din păcate astfel de lucruri se întâmplă. Suntem alături de el, este un prieten şi un om alături de care lucrăm zi de zi", a declarat antrenorul Ton du Chatinier.

Mihai Neşu a fost supus, marţi, unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia lui Neşu s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Mihai Neşu s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici