Fotbalistul Andrei Mutulescu, de la Juventus Colentina, a murit în timpul unui meci cu prietenii

Fotbalistul Andrei Mutulescu, care evolua la echipa bucureşteană Juventus Colentina, în liga secundă, a murit luni seară, în timpul unei partide cu prietenii, echipajul SMURD încercând mai bine de o oră să îl resusciteze, însă fără rezultat.

345 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Andrei Mutulescu, de la Juventus Colentina, a murit în timpul unui meci cu prietenii

Fotbalistul Andrei Mutulescu, de la Juventus Colentina, a murit în timpul unui meci cu prietenii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Tânărul în vârstă de 23 de ani juca fotbal cu prietenii pe un teren de agrement, iar la un moment dat, în jurul orei 21.00, s-a prăbuşit.

Echipajul SMURD venit la faţa locului a încercat să îl rescusciteze mai bine de o oră, însă fără rezultat.

Primele rezultate ale autopsiei făcute marţi de medicii legişti arată că tânărul de 23 de ani a murit din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii acute, însă urmează ca analizele de laborator să stabilească exact ce anume i-a provocat moartea, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Medicii legişti urmează să analizeze istoricul medical al fotbalistului şi să facă examinarea microscopică a organelor sale, pentru că la o primă analiză nu s-a putut observa concret ce organ a cedat.

Potrivit Dianei Sarca, vârsta fotbalistului şi locul în care a murit determină încardarea decesului la moarte suspectă, analizele medicilor legişti urmând să stabilească exact ce i-a provocat acestuia insuficienţa cardio-respiratorie.

Potrivit unor surse oficiale, Andrei Mutulescu ar fi avut probleme de sănătate şi i s-ar fi făcut rău şi în urmă cu o săptămână.

Andrei Mutulescu avea 23 de ani şi juca pentru formaţia Juventus Colentina din Liga a II-a. Mutulescu a mai evoluat pentru UTA Arad, FCM Târgovişte, Farul Constanţa, FC Naţional, FC Snagov şi FC Tiraspol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici