Fotbalistul ceh Jakub Jankto a recunoscut că este gay. Reacţii

Markéta Ottomanská, fosta parteneră a fotbalistului, a comentat anunţul acestuia, la fel procedând şi Neymar.

487 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul ceh Jakub Jankto a recunoscut că este gay. Reacţii

Jakub Jankto

Ieşirea lui Jakub Jankto, 27 de ani, zguduie lumea fotbalului. Mijlocaşul ceh de la Sparta Praga, împrumutat la Getafe, a primit multe mesaje, după anunţul homosexualităţii sale. „Este o zi importantă. Fiecare fiinţă umană trebuie să fie liberă să trăiască aşa cum îşi doreşte”, a afirmat Neymar.

A apărut şi mărturia fostei partenere, Markéta Ottomanská, cu care Jankto are un fiu de trei ani.

Cei doi s-au despărţit în 2021, iar fata a vorbit pentru site-ul ceh Idnes.cz: „Este povestea lui Kuby, mărturisirea lui. Sunt mândră că a reuşit să-şi adune puterea să iasă public.

Este primul fotbalist în activitate care anunţă asta. Poate că doar cei care şi-au terminat cariera au recunoscut-o. Toţi ceilalţi ţin secret. Le este frică de ceea ce spun oamenii".

Jankto a şocat fotbalul cu declaraţia: „Sunt gay şi nu vreau să mă mai ascund”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici