Fotbalistul celebru care evoluează la Bayern Munchen cu un tricou din colecţia pentru copii

Philippe Coutinho, brazilianul împrumutat de Bayern Munchen de la Barcelona în acest sezon, a avut o evoluţie perfectă în victoria bavarezilor în faţa celor de la Werder Bremen, scor 6-1. Jucătorul catalanilor, în vârstă de 27 de ani, a reuşit un hattrick şi a oferit şi două pase de gol.

500 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul celebru care evoluează la Bayern Munchen cu un tricou din colecţia pentru copii

Fotbalistul celebru care evoluează la Bayern Munchen cu un tricou din colecţia pentru copii

Pe lângă prestaţia impecabilă avută, Coutinho s-a diferenţiat de restul coechipierilor şi prin echipament. Jurnaliştii de la The Sun, citaţi de marca.com, au observat că brazilianul nu are acelaşi echipament cu cel pe care îl poartă restul jucătorilor formaţiei Bayern Munchen.

Tricoul lui Philippe Coutinho nu face parte din echipamentul oficial al clubului, "desenat" de Adidas pentru fotbaliştii bavarezi. Motivul din cauza căruia mijlocaşul din Rio de Janeiro poartă un tricou din colecţia de copii, bluză pe care o poate achiziţiona oricine, este că în momentul în care oficialii echipei de pe Allianz Arena au trimis măsurile jucătorilor celor de la Adidas pentru a face echipamentele, Coutinho nu făcea parte din lot.

Astfel că brazilianul s-a ales cu acest echipament şi este în aşteptarea celui oficial. Aceeaşi sursă notează că fostul jucător al formaţiilor Liverpool, Barcelona, Inter şi Espanyol ar putea evolua cu tricoul oficial în anul 2020.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici