Fotbalistul englez Chris Smalling, confundat cu Barack Obama pe căni comercializate cu ocazia CM - FOTO

Chipul preşedintelui american Barack Obama apare, din greşeală, pe cănile comercializate în Regatul Unit cu ocazia Cupei Mondiale, în locul celui al fundaşului echipei Angliei Chris Smalling.

103 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul englez Chris Smalling, confundat cu Barack Obama pe căni comercializate cu ocazia CM - FOTO

Chris Smalling (Imagine: Mediafadx Foto/AFP)

Pe cănile pe care scrie Chris Smalling, World Cup squad Brazil 2014, producătorii au pus din greşeală o poză cu Barack Obama, îmbrăcat în tricoul de joc al reprezentativei Albionului, informează dailymail.co.uk.

Angajatul, al cărui nume nu a fost făcut public, riscă să fie concediat, după apariţia scandalului. Acesta fusese desemnat să găsească pe internet poze fără drepturi de autor care să poată fi folosite pe căni.

Compania care a produs cănile a contactat reţeaua de magazine care comercializa produsele, pentru a le retrage de la vânzare.

"Ei au desemnat un tânăr agil să se ocupe de poze. Designul cănilor a fost semnat şi certificat de şeful firmei, care în mod clar a avut o noapte grea alături de băieţi la o partidă de poker. Ei ne-au contactat şi imediat 2.000 de căni au fost trimise către depozitul nostru. Noi, fiind nerăbdători, le-am despachetat şi, într-adevăr, s-a dovedit că pe cana pe care scria Chris Smalling apărea chipul lui Barrack Obama", a declarat directorul general al companiei distribuitoare Wholesale Clearance UK, Karl Baxter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici