Fotbalistul Martin Fenin, internat cu hemoragie cerebrală după ce a căzut de la fereastra unui hotel

Internaţionalul ceh Martin Fenin, spitalizat din cauza unei hemoragii cerebrale la Cottbus, a căzut de la fereastra camerei unui hotel din oraş, a anunţat, miercuri, presa germană, citată de AFP.

233 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Martin Fenin, internat cu hemoragie cerebrală după ce a căzut de la fereastra unui hotel

Fotbalistul Martin Fenin, internat cu hemoragie cerebrală după ce a căzut de la fereastra unui hotel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A existat o misiune de salvare a poliţiei, este tot ceea ce putem spune", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, fără a preciza dacă această cădere a fost accidentală sau voită.

Potrivit cotidianului Bild, jucătorul de 24 de ani a căzut de la etajul al doilea al hotelului, iar în corpul său au fost găsite urme de alcool şi barbiturice.

"Mi-a spus că nu-şi aminteşte mare lucru din acea noapte", a declarat Claus-Dieter Wollitz, antrenorul formaţiei Energie Cottbus. "Martin poate sta cât este nevoie ca să-şi revină", a declarat preşedintelui clubului, Ulrich Lepsch.

"De mai multe luni mă încearcă un sentiment de renunţare, de singurătate şi de depresie. Refugiul în medicamente nu a făcut decât să agraveze situaţie", a explicat jucătorul într-un comunicat.

Transferat în 2008 la Eintracht Francfurt pentru 3,5 milioane de euro, de la Teplice, Fenin nu a făcut faţă aşteptărilor şi, trecut la Energie Cottbus la finalul lunii august, el şi-a pierdut şi locul în naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici