Fotbalistul Ricardo Quaresma, jefuit de trei indivizi care l-au ameninţat cu pistolul. Valoarea bunurilor furate se ridică la 80.000 de euro

Fotbalistul echipei Beşiktaş, Ricardo Quaresma, a fost victima unui jaf armat la Lisabona, miercuri noaptea, trei persoane atacându-l în plină stradă şi luându-i obiecte şi bani în valoare totală de aproximativ 80.000 de euro, informează Correio da Manha.

186 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Ricardo Quaresma, jefuit de trei indivizi care l-au ameninţat cu pistolul. Valoarea bunurilor furate se ridică la 80.000 de euro

Fotbalistul Ricardo Quaresma, fost JEFUIT de trei indivizi care l-au ameninţat cu PISTOLUL (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Quaresma se afla în maşina sa împreună cu un prieten, când a fost ameninţat cu moartea de cei trei bărbaţi, care aveau o puşcă şi două revolvere. Incidentul a avut loc la ora locală 00.40, iar atacatorii au fugit cu inele, cercei, un lănţişor de aur, un ceas, precum şi cu un iPhone şi cu bani, totul ridicându-se la valoarea de aproximativ 80.000 de euro, conform autorităţilor.

Poliţia l-a reţinut pe unul dintre atacatori, un bărbat în vârstă de 32 de ani, însă ceilalţi doi sunt încă în libertate, fiind căutaţi.

Cotidianul As notează că cei trei bărbaţi au luat de la Quaresma bijuterii, un ceas, alte obiecte de lux şi bani în valoare totală de 44.000 de euro şi că jucătorul avea în portofel 8.000 de euro în bancnote de câte 500 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici