Fotbalistul Secret, episodul 4: Povestea unui blat făcut într-un derby de tradiţie al României pe www.prosport.ro

Fotbalistul Secret povesteşte în cotidianul ProSport despre un aranjament făcut la vârful fotbalului de la noi: un blat într-un derby bucureştean.

1589 afișări
Imaginea articolului Fotbalistul Secret, episodul 4: Povestea unui blat făcut într-un derby de tradiţie al României pe www.prosport.ro

Fotbalistul Secret, episodul 4: Povestea unui blat făcut într-un derby de tradiţie al României pe www.prosport.ro

Echipa Fotbalistului Secret a petrecut la finalul sezonului pe banii rivalei de moarte din campionat, informează prosport.ro.

Nu există meci în România care să fie imposibil de aranjat. Depinde, desigur, de importanţa partidei. Logic, cu cât e mai tare meciul, cu atât e mai greu de blătuit. Un derby mare din Bucureşti, ca să dau un exemplu, poate fi aranjat într-un singur mod: când ambele echipe îşi îndeplinesc obiectivul. Din câte ştiu eu, doar aşa se poate. De când sunt în fotbal nu am auzit de un Steaua – Dinamo care să fi fost blat pentru bani! Pentru ca amândouă să îşi atingă obiectivul da, s-a întâmplat. Dar altfel, nu.

Povestea unui blat între rivali

Jucam în Bucureşti, la una dintre echipele mari. Campionatul era foarte, foarte disputat şi urma să jucăm un derby care putea să decidă sezonul. Doar un anumit rezultat putea să ne ajute şi pe noi, şi pe ei. Conducătorii au luat iniţiativa, pentru că între jucători era, într-adevăr, o rivalitate mare. Între finanţatori lucrul ăsta nu a existat niciodată! E vrăjeală, apă de ploaie! Sunt exact ca oamenii politici. Se ceartă să vadă lumea, dar ei, în realitate, sunt cei mai buni prieteni.

Conducătorii s-au înţeles ca meciul să fie blat. Decizia a fost comunicată mai departe antrenorului, care, la rândul lui, şi-a informat oamenii de încredere din echipă. Fiecare tehnician are aşa ceva. Dacă aţi observat, când un antrenor pleacă de la o echipă, aproape de fiecare dată ia după el trei-patru jucători.

Citeşte mai multe despre blatul între rivali

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici