"FOTBALUL E ŞI PENTRU FETE", campania lansată de Dinamo înainte de meciul cu CSA Steaua. Câte bilete s-au vândut înainte de derby şi preţul acestora

Dinamo Bucureşti va întâlni CSA Steaua Bucureşti luni seara de la 20:30 pe Arena Naţională. Dinamoviştii au lansat înainte de derby pe reţelele de socializare campania "FOTBALUL E ŞI PENTRU FETE".

659 afișări
Imaginea articolului "FOTBALUL E ŞI PENTRU FETE", campania lansată de Dinamo înainte de meciul cu CSA Steaua. Câte bilete s-au vândut înainte de derby şi preţul acestora

Foto: Facebook FC Dinamo

Campania are ca scop deschiderea mai largă a forbalului pentru fete şi creşterea numărului acestora în tribune: "Locul tău e aici la fel de mult cum e al oricărui bărbat".

"Nu stai în primul rând, pentru că dintotdeauna au fost acolo băieţii cu toba. Tu nu baţi în ea, dar adesea te auzi mai tare. Probabil nici nu aprinzi materiale pirotehnice şi nici nu ai mâinile pline de vopsea, dar culorile eşarfei pe care o fluturi neîncetat sunt destul de semnificative. Poate la primul meci nu ai venit din proprie iniţiativă, dar la următoarele tu ai cumpărat bilete în plus.
Acasă sau în deplasare, la victorie sau la înfrângere, eşti aici. Şi eşti văzută. Eşti auzită. Ţi-am văzut lacrimile anul trecut, în Ştefan cel Mare, iar pe 15 mai vrem să îţi vedem zâmbetul", se precizează în comunicatul publicat de de Dinamo.

Meciul cu CSA Steaua

Pentru meciul cu CSA Steaua s-au vândut peste 10.000 de bilete. Inelul 1 de la Peluza dinamovistă este aproape sold out.

Biletele pot fi cumpărate AICI.

IATĂ preţurile pentru meci

Peluză 25 de lei

Tribuna 2 50 de lei

VIP 120

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici