Fotbalul pe consolă va deveni la fel de mediatizat ca fotbalul real. Cum poţi face o carieră dintr-o „joacă”

Fotbalul este unul dintre sporturile care creează unele dintre cele mai arzătoare pasiuni. Poate fi jucat alături de prieteni pe teren sau profesionist, dacă alegem să facem o carieră din asta.

140 afișări

Sunt însă jucători profesionişti şi în online. Unul dintre ei este Cosmin Petrescu, component al naţionalei de e-fotbal a României. A dus joaca pe consolă la nivelul următor şi face o carieră din asta. Cosmin spune că antrenamentul în online este la fel de important ca antrenamentul echipelor de fotbal real.

Cosmin Petrescu: Eu de obicei îmi filmez meciurile şi apoi le analizez. Văd ce trebuia să fac bine, ce am greşit, ce am făcut bine. Îmi studiez adversarii, pentru că ai şanse foarte mari să pici la turnee împotriva jucătorilor cu care te antrenezi, şi atunci tu trebuie să ştii la ce să te aştepţi din partea lor.

Fotbalul pe consolă va deveni în câţiva ani la fel de mediatizat ca fotbalul real. Cosmin spune că turneele la care participă fac deja furori printre pasionaţii de gaming.

Cosmin Petrescu: 3 zile am fost televizati non stop, şi lumea deja era foarte atrasă de FIFA. De exemplu, şi când mă duc în mall mi s-a întâmplat să ma cunoască oameni aici, în Anglia. În România nu mai zic, mă recunosc foarte mulţi, oriunde mă duc mă recunosc persoane.

Despre strategiile pe care le are Cosmin la meciurile importante, cardurile preferate în FIFA, planurile de viitor şi câte ore petrece Cosmin pe zi pentru a rămâne în top, afli din emisiunea Viaţa mea în fotbal, pe care o găseşti pe site-urile alephnews.ro şi mediafax.ro.

VEZI AICI Emisiunea completă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici