FOTO: 101 ursuleţi de pluş au făcut galerie pentru CSA Steaua, noua deţinătoare a Cupei României la polo

  • CSA Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, la amiază, Cupa României la polo pe apă.
  • Echipa a învins-o în finală pe CSM Oradea cu 10-9 (3-1, 3-3, 0-2, 1-1; 3-2), în urma executării de aruncări de departajare.
  • În tribune au fost prezenţi 101 ursuleţi de pluş, ca ambasadori ai copiilor cu diagnostice grave.
152 afișări
Imaginea articolului FOTO: 101 ursuleţi de pluş au făcut galerie pentru CSA Steaua, noua deţinătoare a Cupei României la polo

FOTO: CSA Steaua Bucureşti

A fost un nou episod al confruntării dintre cele mai titrate echipe de polo masculin, „militarii” impunându-se de această dată în faţa deţinătoarei trofeului.

Poloiştii bucureşteni au început mai bine şi au avut avantaj de 2-0 şi 3-1, dar orădenii au egalat la 3-3. Gazdele turneului au trecut din nou în avantaj (6-4), fiind apoi egalate la capătul celui de al treilea sfert.

Campioana en-titre a fost aproape de victorie la capătul timpului regulamentar de joc, dar orădenii au egalat, 7-7, când mai erau câteva secunde şi s-a trecut la aruncările de departajare. CSM a ratat de trei ori, în timp ce Steaua doar o dată, adjudecându-şi trofeul pentru a 12-a oară în istoria clubului.

Sportul Studenţesc a câştigat medaliile de bronz, după ce a învins tot duminică, în finala mică, pe CS Dinamo cu 10-9. CS Rapid s-a impus în faţa celor de la Crişul Oradea cu 10-7 în partida pentru locurile 5-6.

Cu ocazia meciurilor de duminică jucate la Bazinul Steaua din capitală, Asociaţia Magic a organizat, în colaborare cu CSA Steaua, o acţiune caritabilă de conştientizare a problemelor cu care se confruntă copiii cu probleme oncologice din spitalele din România, în tribune fiind prezenţi 101 ursuleţi de pluş, ca ambasadori ai copiilor cu diagnostice grave.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici