FOTO | Alina Vuc şi Estera Dobre luptă pentru medalii la Campionatul Mondial de la Paris

Sportivele Alina Vuc şi Estera Dobre s-au calificat, joi, în finalele categoriilor 48, respectiv 53 de kilograme, la Campionatul Mondial de Lupte pentru seniori de la Paris.

391 afișări
Imaginea articolului FOTO | Alina Vuc şi Estera Dobre luptă pentru medalii la Campionatul Mondial de la Paris

FOTO | Alina Vuc şi Estera Dobre luptă pentru medalii la Campionatul Mondial de la Paris

Alina Vuc va lupta pentru medalia de aur cu japoneza Yui Susaki, în timp ce Estera Dobre va încerca să-şi adjudece medalia de bronz, într-o finală cu Maria Prevolaraki din Grecia. În calificări, Alina Vuc a învins-o pe australianca Rupinder Kaur, în optimi a trecut de bielorusa Violeta Cirik, în sferturi a câştigat în faţa canadiencei Jasmine Mian, iar în semifinale a întrecut-o pe turcoaica Evin Demirhan.

De partea cealaltă, Estera Dobre a trecut, în calificări, de Hyungjoo Kim (Coreea), în optimi de Maroi Mezien (Tunisia), în sferturile de finală de Sheetal Tomar (India) şi de Vanesa Kaladzinskaya (Belarus) în semifinale.

"Avem pentru prima dată două românce în finale. Alina Vuc 48 kg pentru aur şi Estera Dobre 53 kg pentru bronz. Felicitări fetelor! Mulţumesc tuturor celor care au contribuit la acest rezultat deosebit pentru luptele româneşti. Hai România!", a scris Răzvan Pîrcălabu, preşedintele federaţiei de profil, pe Facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici