Un grup de hackeri a spart contul de Twitter al FC Barcelona şi a anunţat transferul lui Di Maria

Un grup de hackeri a spart, miercuri, contul de Twitter al clubului catalan FC Barcelona şi a anunţat transferul fotbalistului Angel Di Maria de la PSG la gruparea de pe Camp Nou.

201 afișări
Imaginea articolului Un grup de hackeri a spart contul de Twitter al FC Barcelona şi a anunţat transferul lui Di Maria

Un grup de hackeri a spart contul de Twitter al FC Barcelona şi a anunţat transferul lui Di Maria

OurMine, un grup de hackeri care susţine că sparge conturile unor celebrităţi şi mari companii pentru a atrage atenţia asupra vulnerabilităţilor de securitate, a atacat şi contul de Twitter al Barcelonei, anunţând "transferul" argentinianului Angel Di Maria de la PSG la gruparea catalană. "Bun venit la Barcelona, Angel Di Maria! DiMariaFCB", este mesajul postat de contul de Twitter al catalanilor.

 

 

Într-o altă postare de pe Twitter, la câteva minute după anunţul "transferului" lui Di Maria, grupul de hackeri OurMine a revendicat atacul. În cele din urmă, cei care se ocupă de comunicare la FC Barcelona au reuşit să recupere contul şi toate postările hackerilor au fost şterse, iar catalanii au emis un comunicat prin care au anunţat că le-a fost spartă pagina de pe reţeaua de socializare.

Netflix, Marvel, HBO, PlayStation, Mark Zuckerberg sau CNN se află pe lista companiilor atacate de grupul de hackeri OurMine în trecut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici