FOTO | Echipa L.A. Lakers i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant. LeBron James a izbucnit în lacrimi

Înaintea partidei pe care au pierdut-o cu Portland Trail Blazers (scor 119-127), echipa L.A. Lakers ia adus un omagiu lui Kobe Bryant, legenda echipei care a murit într-un accident de elicopter.

626 afișări
Imaginea articolului FOTO | Echipa L.A. Lakers i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant. LeBron James a izbucnit în lacrimi

FOTO | Echipa L.A. Lakers i-a adus un omagiu lui Kobe Bryant. LeBron James a izbucnit în lacrimi

Responsabilitatea i-a revenit lui LeBron James care, cu lacrimi în ochi, a luat microfonul şi s-a adresat publicului. Îmbrăcat în tricoul lui Kobe, James a citit numele celor 9 persoane ce şi-au pierdut viaţa în teribilul accident de elicopter petrecut duminică, după care a renunţat la discursul pregătit şi a preferat să vorbească liber mulţimii: ”Naţiune Laker, nu ar fi corect să citesc discursul de pe această hârtie, aşa că voi vorbi din inimă. Aceasta este sărbătoarea a 20 de ani de sânge, sudoare, lacrimi, accidentări, ridicări, căzături, ore nesfârşite, determinarea de a fi la fel de bun cum a putut fi el”.

”În această seară, noi îl omagiem pe băiatul care a venit aici la 18 ani, s-a retras la 38 de ani şi a devenit, probabil, cel mai bun tată pe care l-am văzut în ultimii ani. Voi căuta, alături de colegii mei, să perpetuăm moştenirea sa, nu doar în acest an, ci pe întreaga perioadă în care vom putea continua să jucăm baschet, pe care îl iubim, pentru că acest lucru îşi dorea şi Kobe Bryant”, a continuat LeBron James.

La ceremonia omagială a luat parte şi Usher, care a intonat cântecul ”Amazing Grace”, dar şi Wiz Khalifa şi Charlie Puth, care au interpretat melodia ”See You Again”.

sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici