FOTO | O răzbunare copilărească a devenit virală pe internet. Un capac de toaletă a fost agăţat de statuia lui Zlatan Ibrahimovic

Fanii echipei suedeze Malmo şi-au exprimat nemulţumirea faţă de hotărârea lui Zlatan Ibrahimovic de a investi la clubul rival Hammarby, miercuri, agăţând un capac de toaletă pe statuia fotbalistului amplasată în oraş.

4426 afișări
Imaginea articolului FOTO | O răzbunare copilărească a devenit virală pe internet. Un capac de toaletă a fost agăţat de statuia lui Zlatan Ibrahimovic

O răzbunare copilărească a devenit viral pe internet. Un capac de toaletă a fost agăţat de statuia lui Zlatan Ibrahimovic

Un suporter al formaţiei Malmo a mers la statuia impozantă a lui Zlatan Ibrahimovic, realizată din bronz, agăţând un capac de toaletă în zona umărului: „Arată mai bine acum. O mare prostie!", a declarat Karl, fanul care a făcut acest gest şi care a refuzat să îşi spună numele de familie, potrivit SVT.

Mai mult, fanii lui Malmo cer ca statuia lui Ibrahimovic să dispară din oraşul lor, considerând inacceptabil gestul fotbalistului de a investi la o altă echipă faţă de cea la care a evoluat în prima parte a carierei.

 

 

 

„Singurul lucru bun făcut de Zlatan lui Malmo este că a fost vândut pe mulţi bani. De atunci, nu prea a mai făcut nimic. Îmi pare rău pentru el. A rupt orice legătură cu Malmo. Nu va mai fi un idol pentru fani şi copii", a declarat Kaveh Hosseinpour, vicepreşedintele grupului de suporteri.

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a cumpărat un sfert din acţiunile clubului Hammarby, miercuri. Atacantul a crescut la juniorii echipei Malmo, iar la prima echipă a evoluat în perioada 1999-2001, fiind vândut ulterior la Ajax.

Atacantul suedez va rămâne liber de contract la finalul acestui an, înţelegerea cu Los Angeles Galaxy expirându-i la 31 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici