FOTO Romain Grosjean, pilotul de Formula 1, descrie momentul în care monopostul său a luat foc. ”Moartea era în faţa mea şi am botezat-o Benoit”

  • Romain Grosjean a descris cum a ieşit din monopostul în flăcări
  • Accidentul a avut loc în Bahrain, pe 29 noiembrie
  • „Moartea era în faţa mea şi am botezat-o Benoit” – Romain Grosjean
818 afișări
Imaginea articolului FOTO Romain Grosjean, pilotul de Formula 1, descrie momentul în care monopostul său a luat foc. ”Moartea era în faţa mea şi am botezat-o Benoit”


Romain Grosjean, pilotul de Formula 1 care a fost implicat într-un accident teribil săptămâna trecută, a vorbit despre cum a reuşit să iasă din maşina cuprinsă de flăcări.

Pilotul francez nu şi-a dat seama că monopostul lui a luat foc până nu a simţit că i se topeşte casca. Se resemnase cu ideea că ajuns la linia de finish a vieţii sale, dar a găsit puterea să iasă când s-a gândit la familia sa.

Romain Grosjean, pilot: Eram blocat, apoi am luat calea care nu e la fel de amuzantă. „Amuzant” nu e un cuvânt potrivit, este înspăimântător. M-am aşezat la loc, mi s-au relaxat toţi muşchii, nu zâmbeam, dar eram împăcat cu ideea. Mă gândeam că sunt mort. O să mor. M-am gândit la copiii mei şi am zis „Nu! Nu pot să mor azi. Pentru copiii mei, nu pot să mor, trebuie să îi văd”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici