FR Baschet a anunţat antrenorii loturilor de juniori şi tineret

Federaţia Română de Baschet a anunţat, miercuri, antrenorii loturilor de juniori şi tineret, la masculin şi feminin, care au fost confirmaţi în urma şedinţei de Birou Federal.

614 afișări
Imaginea articolului FR Baschet a anunţat antrenorii loturilor de juniori şi tineret

FR Baschet a anunţat antrenorii loturilor de juniori şi tineret (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, conform anunţului FR Baschet, loturile naţionale ale României, pe diferite categorii de vârstă, vor fi conduse de următorii antrenori:

Masculin

Under 20 - Valentin Pogonaru (antrenor principal), Valerian Netolitzchi (secund);

Under 18 - Florin Nini, Alpar Farkaş;

Under 16 - Mihai Petruţ, Răzvan Cenean;

Feminin

Under 20 - Mădălin Piperea, Romela Cristea;

Under 18 - Dan Fleşeriu, Ştefania Borş;

Under 16 - Măndica Ciubăncan, Mugurel Lepădat.

De asemenea, în privinţa lotului naţional de senioare al României a fost reconfirmat antrenorul George Mandache, în timp ce pentru lotul naţional masculin nu s-a luat încă o decizie.

La echipa naţională masculină de tineret a fost propus şi confirmat în funcţie antrenorul formaţiei Elba Timişoara, Dragan Petricevici.

La nivelul comisiilor a fost aprobată componenţa Comisiei de Etică, membrii numiţi fiind Nicolae Pârşu, Ecaterina Savu şi Horaţiu Giurgiu.

Tot în şedinţa Biroului Federal de marţi a mai fost ratificată declararea ca jucător liber de contract a baschetbalistului Cristian Crăciun, în urma litigiului dintre acesta şi fostul său club, CS Otopeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici