France Football: Daniel Niculae, jucătorul etapei a XVII-a din Franţa

Publicaţia France Football l-a desemnat pe atacantul Daniel Niculae de la Nancy, autorul unul gol în meciul cu Ajaccio, jucătorul etapei a XVII-a din campionatul Franţei.

104 afișări
Imaginea articolului France Football: Daniel Niculae, jucătorul etapei a XVII-a din Franţa

France Football: Daniel Niculae, jucătorul etapei a XVII-a din Franţa (Imagine: Cosmin Dan/Mediafax Foto)

"Trei goluri în 12 meciuri. Dacă statisticile nu par atât de interesante pe hârtie, atacantul este salvatorul formaţiei Nancy în acest sezon. Cu cele trei goluri ale sale, el a permis clubului să câştige cinci puncte, adică o treime din cele obţinute. De exemplu, sâmbătă, cu Ajaccio, scor 2-2, în ultimul minut, a reuşit să aducă un punct echipei sale", a notat France Football.

În partida Nancy - Ajaccio, Niculae, integralist la gazde, a marcat în minutul 90+2, cealaltă reuşită aparţinându-i lui Bakar '10, dintr-o pasă de la român. Pentru Ajaccio au înscris Andre Luiz '35 (autogol) şi Cavalli '73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici