Francesco Totti i-a dăruit lui Hagi două tricouri cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, i-a dăruit fostului internaţional Gheorghe Hagi, care a împlinit joi 50 de ani, două tricouri, unul cu numărul 10 şi celălalt cu numărul 50, împreună cu autografele jucătorilor de la formaţia din capitala Italiei.

201 afișări
Imaginea articolului Francesco Totti i-a dăruit lui Hagi două tricouri cu ocazia împlinirii a 50 de ani

Francesco Totti i-a dăruit lui Hagi două tricouri (Imagine: Facebook)

"Francesco Totti, căpitanul lui AS Roma, i-a trimis lui Gică Hagi, printr-un prieten comun, două tricouri: unul cu numărul 10 pe spate, al său, şi unul cu numărul 50, împreună cu autografele colegilor săi", se arată pe pagina de Facebook Academia de fotbal Gheorghe Hagi.

"E un gest frumos, pe care îl apreciez din suflet, mai ales că Roma este oraşul meu favorit!", a declarat Hagi.

Hagi a primit şi din partea Stelei un tricou cu semnăturile tuturor jucătorilor, dar şi un tort.

Gheorghe Hagi şi-a sărbătorit ziua de naştere, joi, la Belek, unde echipa FC Viitorul se află într-un stagiu de pregătire.

Fostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi, considerat "Regele" fotbalului românesc, s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele. Hagi a împlinit joi 50 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici