Francesco Totti, ofertat de Leeds să revină în fotbal pe postul de jucător - presă

Francesco Totti, legenda echipei AS Roma, şi-a agăţat ghetele-n cui în urmă cu doi ani, dar nu duce lipsă de oferte. Potrivit site-ului dailymail.co.uk, fostul jucător în vârstă de 42 de ani este dorit de gruparea din Anglia, Leeds.

113 afișări
Imaginea articolului Francesco Totti, ofertat de Leeds să revină în fotbal pe postul de jucător - presă

Francesco Totti, ofertat de Leeds să revină în fotbal pe postul de jucător - presă

Fostul său coleg, Marco Boriello, despre care se spune că a fost lângă Totti în ultima perioadă, a precizat pentru cei de la Sky Italia:

"Ştiu că un lider din Anglia i-a făcut o propunere să se întoarcă să joace fotbal. Radrizzani de la Leeds? Nu ştiu".

Fox Italia şi Tutto Roma au confirmat ulterior că este vorba despre echipa din Liga a doua din Anglia. Se pare că patronul formaţiei Leeds, un om de afaceri italiani, este fixat pe jucători importanţi din ţara sa natală, iar Totti este un alt nume care a apărut în presă, după ce al lui Gianluigi Buffon. Portarul, în vârstă de 41 de ani, care şi-a încheiat colaborarea cu PSG, nu vrea să se retragă, iar posibilitatea să ajungă la Leeds nu este una imposibilă.

Francesco Totti a renunţat la cariera de fotbalist în anul 2017, după ce a marcat 307 goals în 786 meciuri pentru AS Roma. Până în această vară, fostul jucător al giallorossilor a fost directorul clubului din Serie A, dar în urmă cu o lună a decis să demisioneze din cauza neînţelegerilor avute cu cei din conducerea grupării de pe Olimpico.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici