Franck Ribery, dezamăgit că nu a câştigat Balonul de Aur, dar fericit că totul s-a terminat

Mijlocaşul francez al echipei Bayern Munchen, Franck Ribery, a declarat, marţi, pentru Bild, că este dezamăgit de faptul că nu a câştigat Balonul de Aur, dar a precizat că este fericit că totul s-a terminat.

139 afișări
Imaginea articolului Franck Ribery, dezamăgit că nu a câştigat Balonul de Aur, dar fericit că totul s-a terminat

Franck Ribery şi Lionel Messi (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Evident mi-ar fi plăcut să câştig, dar este în regulă. Noi, jucătorii de la Bayern Munchen, începând cu mine, suntem mândri că am fost prezent în această finală. În schimb, sunt fericit că totul s-a terminat. Ce aş fi putut face în plus? Am câştigat tot cu Bayern Munchen. Nu sunt egoist, iar acest trofeu nu era obiectivul meu. Prefer să câştig cu Bayern Munchen şi să devin campion mondial. Asta e ceea ce contează", a spus Ribery.

Franck Ribery, în vârstă de 30 de ani, s-a situat pe locul trei în finala pentru Balonul de Aur din 2013, cu 23,36 la sută din voturi, după portughezul Cristiano Ronaldo (27,99 la sută) şi argentinianul Lionel Messi (24,72 la sută).

Ribery a fost ales în august 2013 cel mai bun jucător al ediţiei precedente din Liga Campionilor, devansându-i pe Messi şi Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici