Franța vs România sub lupa profesioniștilor de la PariuriX.com

România pare a avea o misiune imposibilă în partida pe care o va disputa în compania Franţei la Campionatul European de Fotbal 2016. Partida va începe vineri 10 iunie 2016 de la ora 22:00 şi o are ca mare favorită pe reprezentativa ţării gazdă.

2194 afișări
Imaginea articolului Franța vs România sub lupa profesioniștilor de la PariuriX.com

Franța vs România sub lupa profesioniștilor de la PariuriX.com (Imagine Marian Ilie / Mediafax Foto)

Am cerut o părere avizată despre acest meci şi cine ne-o putea spune mai bine decât experţii experţii celui mai cunoscut site de pariuri sportive din România PariuriX.com

Ce spun experţii

În opinia acestor pariori profesionişti Franţa va începe în trombă acest joc. Au făcut-o în fiecare din jocurile amicale din 2016 şi n-are de ce să n-o facă în primul ei meci oficial disputat după mult timp. Echipa pregătită de Didier Deschamps este clar mai valoroasă şi va mai beneficia în acest joc şi de al 12-lea jucător: publicul. Are astfel de partea ei toate argumentele pentru a ataca furibund încă din minutul 1.

România va aborda acest meci aşa cum a făcut-o în mai toate ocaziile în care echipa condusă de Anghel Iordănescu a întâlnit adversari puternici. Se va aşeza pe două linii, într-un sistem de joc 4-2-3-1 care va fi în multe momente de fapt un 4-6-0 şi va încerca să joace la 0:0. Acest lucru a fost evidenţiat chiar şi de către Adi Popa, fotbalistul Stelei declarând după amicalul cu Georgia: "Un 0-0 este posibil, îmi doresc să nu pierdem acest meci."

PARIAZĂ ACUM ONLINE PE CELE MAI BUNE COTE LA ROMÂNIA – FRANŢA

Cel mai probabil, vom vedea goluri

Pe undeva este firesc să-ţi doreşti un 0:0 cu ţara gazdă şi totodată principala favorită la câştigarea trofeului. Problema este, în opinia tipsterilor site-ului PariuriX.com, aceea că nu te poţi apăra 90 de minute în faţa unor jucători de clasă mondială, aşa cum sunt Griezmann, Giroud, Pogba etc. Inevitabil la un moment va apărea o fisură care va duce la primirea unui gol şi am văzut cu toţii în ultimele amicale că sunt ceva probleme în apărarea tricoloră.

Părerea celor de la PariuriX.com (că ar trebui să jucăm curajos cu Franţa deoarece suntem în postura echipei care nu are ce pierde) este împărtăşită şi de o persoană mult mai avizată pentru astfel de analize, ambasadorul Unibet în România, Ilie Dumitrescu.

Jucătorul care împreună cu Hagi, Popescu şi ceilalţi membrii ai "Generaţiei de Aur" scoteau românii în stradă în 1994 este aceea că în meciul de deschidere de la EURO 2016 România ar trebui să înceapă cu Alibec vârf împins şi cu Florin Andone în spatele lui. Cunoscând însă abordarea selecţionerului sunt slabe speranţe pentru a vedea o astfel de formulă.

Franţa vs România cote 1x2 la top case de pariuri online

Unibet: 1.30 5.15 13.00
Sportingbet: 1.25 4.75 13.00
Netbet: 1.28 5.05 13.00
888sport: 1.30 5.15 13.00
Fortuna: 1.285 5.00 13.00

Vezi lista caselor de pariuri online licenţiate în România unde poţi paria pe Franţa vs România

OFERTĂ SPECIALĂ PRIN PARIURIX.COM

Pariază pe meciul România vs Franţa şi dacă pierzi pariul îţi oferim banii înapoi. Oferta este valabilă doar pentru conturile noi şi se returnează 100% banii până la cel mult 150 RON. Astfel dacă pierzi oricare pariu ales vei primi banii înapoi sub formă de bonus. Acesta va trebui rulat doar de trei ori pe cote de cel puţin 1.40 înainte de a putea solicita o retragere. Deschide un cont acum, promoţia este valabilă doar pentru conturile noi deschise accesând acest link.

PariuriX.com - Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici