Franţa a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal

Naţionala de handbal masculin a Franţei s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după ce a învins, sâmbătă, scor 31-25, reprezentativa Islandei, într-un meci disputat la Lille.

318 afișări
Imaginea articolului Franţa a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal

Franţa a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal

Islanda a început mult mai bine partida cu Franţa şi a condus cu 3-0, după primele cinci minute de joc. Naţionala antrenată de Didier Dinart a reuşit să restabilească egalitatea tocmai în minutul 18, scor 7-7. Francezii, încurajaţi de 28.000 de spectatori, au intrat la pauză cu avantaj de un singur gol, 14-13.

Partea a doua a jocului a aparţinut gazdei Campionatului Mondial, care s-a desprins la şase goluri, 24-18, în minutul 45. Islanda nu a cedat, dar Franţa a ştiut să gestioneze perfect avantajul şi a câştigat cu 31-25, iar pivotul Fabregas, de la Montpellier, a fost desemnat cel mai bun jucător al partidei.

Michael Guigou, cu şase goluri, a fost cel mai bun marcator din tabăra campioanei mondial, urmat de Fabregas şi Remili, cu câte cinci goluri. De partea cealaltă, interul Karason a punctat de şapte ori.

Franţa va întâlni în sferturile de finală învingătoarei dintre Belarus şi Suedia, meci ce sa disputa duminică, de la ora 19.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici